Skip to content

Meer over Maatschappelijk Verantwoord en Impactvol Ondernemen

We zorgen dat medewerkers en klanten trots zijn op AAG. Trots op wat we doen en om wie we zijn. Onze focus op duurzaamheid draagt daar zeker aan bij: van de duurzame inkoop en acties van ons Green Team tot en met het ondertekenen van de Green Deal voor de zorg. Ook is AAG eind 2023 verhuisd naar een duurzaam pand. Uiteraard hebben we ook veel aandacht voor de duurzame inzetbaarheid en persoonlijke groei van onze medewerkers, zoals met het vitaliteitsbeleid en persoonlijke ontwikkeltrajecten in de vorm van trainingen, opleiding en cursussen.

Persoonlijke ontwikkeling

Bij AAG vinden we kwaliteit ontzettend belangrijk. We plannen regelmatig kennissessies met collega’s. Zo leren we van elkaar. Daarnaast wordt veel aandacht besteed aan duurzame inzetbaarheid en ontwikkelperspectief in de vorm van trainingen, opleiding en cursussen. Je komt in een hecht team van collega’s waar je niet alleen inzichten en kennis haalt en deelt, maar ook regelmatig aan teambuilding doet.

Duurzaamheid

We zorgen ervoor dat medewerkers en klanten trots mogen zijn op AAG, niet alleen om wat we doen, maar ook om wie we zijn in de maatschappij. We willen daarom de bewustwording van alle medewerkers vergroten. Dit doen we onder andere door ons vervoer, kantoorgebouw en inkoopproces steeds verder te verduurzamen. Ook helpen we zorgorganisaties met onze expertise bij het maken van een positieve impact.

Vitaliteit en werkgeluk

Om je werk op zo’n plezierig mogelijke manier te kunnen doen, besteden we aandacht aan jouw werkplezier, competentieontwikkeling en autonomie. Ook kun je bij ons tijd- en plaatsonafhankelijk werken. Wij zorgen voor een goede werkplek op kantoor én bij jou thuis.

We hebben daarbij ook oog voor jouw vitaliteit. Zo kun je salaris, vakantiedagen, toeslagen of eindejaarsgratificaties uitruilen om onder meer voordeliger te kunnen fitnessen, fietsen en studeren. Op de werkvloer is gratis fruit aanwezig, we delen gezonde recepten en organiseren sportieve activiteiten.

Vrijwilligerswerk in de zorg

AAG-ers zetten zich dagelijks in om de bedrijfsvoering van zorgorganisaties te verbeteren. Maar hoe is het om daadwerkelijk in de zorg te werken? Met cliënten te maken te hebben in plaats van met medewerkers? We willen AAG-ers een unieke ervaring geven én tegelijkertijd zorgorganisaties ondersteunen bij andere werkzaamheden dan wat we dagelijks voor ze doen. Daarom vragen we onze klanten waar we hen mee kunnen helpen en krijgen we de gelegenheid om vrijwilligerswerk te doen.

#werkenbijaag

Werken bij AAG betekent: samenwerken. Daarbij gaan kennis en plezierig werk hand-in-hand. Samen gaan we voor onze klanten door het vuur. Samen maken we de zorg beter.

Contact
Contact