Skip to content

Expertises

De maatschappij verandert snel. En de zorg dus ook! Veel zorgorganisaties vinden het lastig om dat tempo bij te benen. Daarom ondersteunen we ze bij het verbeteren van al hun bedrijfskundige processen. Zo kunnen zorgorganisaties weer focussen op hun belangrijkste taak: de zorg beter maken.

HR &
Payroll

HR & Payroll

We stroomlijnen alle administratieve processen voor personeelszaken. Zodat zorgorganisaties ook de beste zorg bieden aan hun eigen medewerkers.

Capaciteit &
Planning

Capaciteit & Planning

De planning van medewerkers is een zorg op zich. Als schakel tussen de vraag en de beschikbare capaciteit, nemen we die zorg graag uit handen.

Business intelligence
& Data science

Business intelligence & Data science

Wij geven betekenis aan data. Die gebruiken we vervolgens om de beste keuzes te maken, voor vandaag én morgen.

Facilitair &
Inkoop

Facilitair & Inkoop

We vertalen de behoefte van (toekomstige) doelgroepen naar facilitaire concepten. En we weten hoe we de inkoop het beste kunnen organiseren.

Vastgoed &
Duurzaamheid

Vastgoed & Duurzaamheid

We zijn koploper in vastgoedvraagstukken voor de zorg. Voor een duurzame bedrijfsvoering zijn zorgorganisaties bij ons dus aan het juiste adres.

Zorgcontrol &
Zorgadministratie

Zorgcontrol & Zorgadministratie

De financiële verwerking van geleverde zorg is complex. Door zorgorganisaties hierbij te helpen, krijgen ze grip op deze processen.

Finance, Verantwoording
& Business control

Finance, Verantwoording & Business control

Van impairment tot en met de doorrekening van zorginitiatieven. We vertalen en administreren financiële vraagstukken altijd naar concrete oplossingen.

Functioneel beheer
& Implementatie

Functioneel beheer & Implementatie

We weten als geen ander welke software en applicaties nodig zijn voor een betere bedrijfsvoering. En we richten de systemen ook nog eens effectief in.

#werkenbijaag

Werken bij AAG betekent: samenwerken. Daarbij gaan kennis en plezierig werk hand-in-hand. Samen gaan we voor onze klanten door het vuur. Samen maken we de zorg beter.

Contact
Contact