Skip to content

Sollicitatieproces

​​​​​​​Solliciteren bij AAG is simpel. We hebben een sollicitatieproces waar je makkelijk doorheen rolt. Wat dat inhoudt? Dat zie je hier beneden!

Solliciteren

Heb je jouw vacature gevonden? Fijn! Solliciteer snel met jouw cv en motivatie via het formulier onderaan de vacature.

Carolien neemt contact met je op

Jouw sollicitatie met CV en motivatie komt in de mailbox terecht van onze recruiter Carolien. Graag maakt ze eerst telefonisch kennis met jou om te onderzoeken of er een match is. Is er een klik? Dan plant ze een afspraak om persoonlijk kennis met je te maken.

Op gesprek bij AAG

Carolien en de manager van het team waarin je eventueel komt te werken, heten je samen van harte welkom bij AAG voor jouw eerste gesprek. Ze zijn benieuwd naar wie je bent, naar je ambitie, wat je talenten zijn en waar je passie ligt. Uiteraard is er ook ruimte om je vragen te stellen. Is er na dit gesprek bij jou én bij ons reden voor meer? Dan plannen we een tweede gesprek in met AAG-ers uit het betreffende team. Zo krijg je een nog beter beeld en gevoel bij de functie en je mogelijk toekomstige collega’s. Bij sommige vacatures vragen we je een presentatie te geven waarop je je thuis kunt voorbereiden.

Voorstel

Ben je enthousiast? En zien wij in jou een AAG-er die met ons de zorg beter kan maken? Dan doen we je een passend voorstel. Tekenen kan online. Tijd om je nieuwe baan te vieren!

Eerste werkdag

Op je eerste werkdag staan collega’s uit jouw team klaar om je wegwijs te maken. Ook zorgt het HR-team dat jouw medewerkersreis binnen AAG begint. Zo krijg je een buddy, ontmoet je veel AAG-ers tijdens carrouseldagen én neem je deel aan de Intro Academy. Zo maak je een vliegende start!

Intro Academy

Vragen?

Mail Carolien Bel Carolien App Carolien

#werkenbijaag

Werken bij AAG betekent: samenwerken. Daarbij gaan kennis en plezierig werk hand-in-hand. Samen gaan we voor onze klanten door het vuur. Samen maken we de zorg beter.

Contact
Contact