Skip to content

AAG Intro Academy

Wanneer je start bij AAG ontvang je al snel een uitnodiging voor de AAG Intro Academy. Tijdens de Intro Academy word je samen met medestarters ondergedompeld in AAG. Zo komen er verschillende AAG-ers langs die jou een volledig beeld geven over de dienstverlening van AAG en ga je zelf aan de slag met het trainen van jouw vaardigheden. Deze dagen staan vooral ook in het teken van teambuilding!

Interactief programma

Programma

De Intro Academy bestaat uit drieënhalve dag. Je begint met een tweedaagse heisessie, inclusief overnachting, op een externe locatie. Later heb je één trainingsdag op diezelfde locatie. Tot slot is er nog een training van één dagdeel bij AAG.

Leer elkaar kennen

Een belangrijk onderdeel van de Intro Academy is het beter leren kennen van je nieuwe collega’s. We vinden het namelijk belangrijk dat je weet wie jouw collega’s zijn! Het schept toch een band: beginnen aan een nieuwe baan. Zo zijn er nog steeds Intro Academy WhatsApp groepen en reünies.

AAG

Meedoen met de Intro Academy is belangrijk om een beter en volledig beeld te krijgen bij de dienstverlening van AAG. Daarnaast leer je collega’s kennen, ook uit andere teams. Dit draagt bij aan meer collegialiteit, verbondenheid en betrokkenheid bij AAG.

#werkenbijaag

Werken bij AAG betekent: samenwerken. Daarbij gaan kennis en plezierig werk hand-in-hand. Samen gaan we voor onze klanten door het vuur. Samen maken we de zorg beter.

Contact
Contact