Skip to content

#AAGmaaktdezorgbeter

Jij straks ook?

Een goede bedrijfsvoering is onmisbaar voor betere zorg. Daarom helpen we zorgorganisaties bij het verbeteren van hun bedrijfskundige processen. Door mensen, processen en systemen optimaal met elkaar te verbinden, laten we zorgorganisaties uitblinken. Zo maken we samen de zorg beter. Jij straks ook?

Bekijk de vacatures

“Als trainee krijg ik alle ruimte om te ontdekken wat ik leuk vind en hoe ik mijn kennis kan inzetten voor de zorg”

Noor van Leeuwen | trainee

Jong AAG

Bij Jong AAG werk je in groepen én individueel aan je loopbaan. Op deze route inspireren, stimuleren en faciliteren we jouw persoonlijke ontwikkeling en professionele groei. Jong AAG integreert de business teams en verbindt jonge professionals (tot en met 30 jaar) met verschillende achtergronden. Om jou te helpen groeien, maar ook om je werkgeluk te stimuleren. Een rode loper voor een mooie carrière!

Bekijk de vacatures

Ontwikkelingsprogramma Trainee

Binnen AAG kun je verschillende traineeships volgen. Wij vinden het belangrijk dat we op die manier jonge talenten de kans geven om binnen AAG aan de slag te gaan. Zodat je snel in de praktijk aan het werk kunt als voorwaardig adviseur.

Persoonlijke ontwikkeling

Je gaat een jaar lang aan de slag als trainee voor 37,5 uur per week. Je krijgt alle ruimte om jezelf bij ons te ontwikkelen: op inhoudelijk én persoonlijk vlak. Je krijgt een eigen coach die jou daarbij begeleidt. Tijdens het jaar maak je kennis met onze verschillende specialisaties en ontdek je waar jouw hart naar uitgaat. Het traineeship start op 1 oktober 2023 maar eerder starten kan ook, dan ga je alvast veel praktijkkennis op doen.

Combinatie leren en werken

In de eerste twee maanden volg je één dag per week extern opleidingen en trainingen. De andere vier dagen leer je van collega’s, werk je aan een opdracht in de zorg en pas je je kennis toe in de praktijk. In de 5 maanden daarna blijf je werken aan één of meer opdrachten en ligt de focus op de ontwikkeling van je sociale, communicatieve en persoonlijke vaardigheden.

Opdrachten

In deze laatste fase van jouw traineeship doe je opdrachten bij één of meer zorgklanten, ondersteun je bij interne projecten en neem je deel aan intervisiesessies. Intervisie is een manier om met collega’s of vakgenoten te leren van vragen en problemen uit de dagelijkse werkpraktijk. Genoeg ontwikkelkansen dus!

Hoe maken wij de zorg beter?

De cultuur binnen AAG is datgene wat ons verbindt. Het omschrijft wie we zijn en waar we voor staan. Dit hebben we uiteengezet in drie sterke merkwaarden.

Bevlogen

We gaan altijd voor het beste advies

We krijgen energie van uitdagende klantvragen. Doordat we alle expertises in eigen huis hebben, voorzien we de klant altijd van de beste oplossing. Waarbij we onze eigen doelstellingen niet uit het oog verliezen.

We hebben de juiste kennis en kunde en zijn trots op ons werk. Dit wordt versterkt doordat we allemaal certificaathouders zijn.

Onafhankelijk

We tonen en nemen initiatief

Je loopbaan invullen, zoals je zelf wilt… We geloven dat wanneer je de vrijheid hebt om te doen wat je leuk vindt, je ook betere resultaten boekt.

We zijn zelfstandig en vullen ons werk op de juiste manier, naar eigen inzicht in. We nemen zelf verantwoordelijkheid, ook voor onze eigen ontwikkeling.

Sociaal

We vinden het menselijke aspect het belangrijkst

Brabantse gezelligheid, dat is wat ons typeert! We gaan op een gezellige en respectvolle manier met elkaar om. We hebben oprechte aandacht voor elkaar en zijn een hecht team. Met een nuchtere insteek: ‘doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg’.

Het menselijke aspect is zowel bij de klant als bij
AAG zelf het belangrijkst. Samenwerken en vraagstukken integraal bekijken, zorgt voor de beste oplossing voor de klant.

Junior vacatures en traineeships bij AAG

Als junior of trainee ga je leren hoe je onze zorgklanten snel kunt doorgronden, hoe je ervoor zorgt dat ze meer inzicht krijgen in hun bedrijfsvoering én deze kunnen optimaliseren.

Bekijk alle vacatures

Onze klanten

Benieuwd hoe wij zorgorganisaties hebben geholpen? Laat je inspireren!

Vragen en contact

Heb je een vraag, wil je meer informatie of wil je meer weten over AAG? Bel, mail of app met Carolien!

Mail Carolien Bel Carolien App Carolien
Contact
Contact