Skip to content

Zorgcontrol & Zorgadministratie

De financiële verwerking van geleverde zorg is complex. Door zorgorganisaties hierbij te helpen, krijgen ze grip op deze processen.

Geen uitdaging te groot

Het verantwoorden van zorg is complex. Registratie, rapportage en declaratie vindt plaats in verschillende systemen, gebaseerd op integrale processen. Zorgorganisaties krijgen daarbij bovendien te maken met meerdere zorgkantoren, verzekeraars, gemeenten en andere bedrijven, die uiteenlopende wet- en regelgeving en administratieve protocollen hanteren… Wij helpen zorgorganisaties bij deze uitdagingen; voor ons is er geen enkele te groot.

Administratie

Met actieve signalering en ondersteuning van het primaire proces.

Afspraken

We maken toekomstbestendige contract- en AO/IC-afspraken.

Advies en ondersteuning

Van plan van aanpak tot implementatie van nieuwe processen.

“Door zorg-administratieve processen te optimaliseren én aan te laten sluiten bij het integrale proces, zorgen we voor juiste, tijdige en volledige verantwoording.”

Florian Maissan – manager

Vacatures Zorgcontrol & Zorgadministratie

We willen de zorg beter maken. Met een zorgregistratie en verantwoording die correct, volledig en op tijd is. En we maken het nog eenvoudig ook. Wil je ons daarbij helpen?

Ontdek alle vacatures

#werkenbijaag

Werken bij AAG betekent: samenwerken. Daarbij gaan kennis en plezierig werk hand-in-hand. Samen gaan we voor onze klanten door het vuur. Samen maken we de zorg beter.

Contact
Contact