Skip to content

HR & Payroll

We stroomlijnen alle administratieve processen voor personeelszaken. Zodat zorgorganisaties ook de beste zorg bieden aan hun eigen medewerkers.

Een dynamisch werkveld

Zelfwerkzaamheid, talentmanagement, boeien en binden… Het is zomaar een greep uit de vele HR-trends. Ook verandert het werkveld rondom personeel in hoog tempo. Voor zorgorganisaties is het lastig om alle ontwikkelingen bij te houden. Daarom zijn wij er! Wij kunnen helpen op het gebied van personeels- en salarisadministratie en met HR-diensten op strategisch, tactisch én operationeel niveau.

Applicatiebeheer en -optimalisatie

Met een objectieve en kritische blik helpen we systemen beheren en verbeteren die voor zorgorganisaties onmisbaar zijn. Van roosterprogramma tot business intelligence-oplossing.

E-HRM

E-HRM bij AAG betekent dat een zorgorganisatie: altijd en overal toegang tot up-to-date informatie heeft met eenmalige centrale registratie én een systeem dat personeelsprocessen naar wens ondersteunt

HR-advies

Wij denken met zorgorganisaties mee over een HR-strategie die past bij de organisatiedoelstellingen en maatschappelijke ontwikkelingen. En springen bij als dat nodig is.

Personeels- en salarisadministratie

We brengen en houden de personeels- en salarisadministratie op orde. Met advies, met ondersteuning op locatie of door alles uit handen te nemen.

Strategische personeelsplanning

Kunnen zorgorganisaties de ambities waarmaken met het huidige medewerkersbestand? Zijn er meer of juist minder collega’s nodig? Of zijn er over een tijdje andere competenties vereist? We brengen het in kaart en anticiperen op wat er ook komen gaat.

“Medewerkers zijn goud waard. Daarom helpen we zorgorganisaties goed voor ze te zorgen.”

Rob van Griensven – manager sales & accountmanagement

Vacatures HR & Payroll

Wij willen de zorg beter maken. Het doel van onze ondersteuning op het gebied van personeel en salaris: tevreden medewerkers, met optimale HR- en payrollsystemen en gestroomlijnde processen. Wil jij ook zorgorganisaties helpen goed voor hun medewerkers te zorgen?

Ontdek alle vacatures

#werkenbijaag

Werken bij AAG betekent: samenwerken. Daarbij gaan kennis en plezierig werk hand-in-hand. Samen gaan we voor onze klanten door het vuur. Samen maken we de zorg beter.

Contact
Contact