Skip to content

Functioneel beheer & Implementatie

We weten als geen ander welke software en applicaties nodig zijn voor een betere bedrijfsvoering. En we richten de systemen ook nog eens effectief in.

Dichter bij de echte wereld

We digitaliseren in sneltreinvaart. Cliënten- en personeelsdossiers? Die zweven in de cloud. Inkoopfacturen goedkeuren? Dat kan op je mobiele telefoon. Net als verlof aanvragen, declaraties indienen en ga zo maar door. Technisch gezien implementeren organisaties systemen vaak prima, maar ze sluiten slechts beperkt aan bij de wensen van de gebruikers. En ze spelen al helemaal niet in op de veranderende omstandigheden. Wij brengen systemen dichter bij de echte wereld.

Menselijker

Een beter werkproces zorgt voor efficiëntie en gelukkige gebruikers.

Integraal

We verbinden afdelingen, want een proces stopt niet op één plek.

Proactief

Met trends en best practices verbeteren we systemen proactief.

We zetten altijd een stapje extra. Processen maken we niet alleen sneller en beter, maar ook menselijker. Niet voor één afdeling, maar zelfs integraal. En zien we verbeterkansen? Dan hoor je van ons.”

Imke Witlox – manager

Vacatures Functioneel beheer & Implementatie

We willen de zorg beter maken. Met functioneel beheerders die hun sporen hebben verdiend, de taal van de praktijk spreken en dat naar een technische oplossing vertalen. Zo besparen we tijd voor zorgmedewerkers en laten we systemen vóór zorgorganisaties werken. Werk je met ons mee?

Ontdek alle vacatures

#werkenbijaag

Werken bij AAG betekent: samenwerken. Daarbij gaan kennis en plezierig werk hand-in-hand. Samen gaan we voor onze klanten door het vuur. Samen maken we de zorg beter.

Contact
Contact