Skip to content

Finance, Verantwoording & Business control

Van impairment tot en met de doorrekening van zorginitiatieven. We vertalen en administreren financiële vraagstukken altijd naar concrete oplossingen.

Hoogwaardig en snel

Financiële uitdagingen zijn vaak complexer dan andere problemen. Ze vragen om hoogwaardige adviezen die bovendien snel op tafel moeten liggen. Finance heeft immers een centrale plek binnen de zorg. Weet jij vragen rondom impairment, financiering of de doorrekening van zorginitiatieven te beantwoorden? Of wil je forecasts opstellen, handvatten voor performance verbetering of risicomanagementbeleid? Dan zoeken wij jou!

Financiële administratie & verantwoording

Onze specialisten zorgen ervoor dat zorgorganisaties nooit voor financiële verrassingen komen te staan. We stellen jaarrekeningen op, geven maandelijkse stuurinformatie en verwerken de dagelijkse administratie.

Performance verbetering & business control

Hoe groter de uitdaging, hoe groter de vraag naar toekomstscenario’s. De blik van onze business controllers is dan ook altijd gericht op vooruit. Samen met hun zorgkennis en proactieve houding maakt ze dat de ideale sparringpartner. Ben jij dat ook?

Investeren & financieren

Bij een toekomstscenario horen vaak investeringen of financieringen, want je moet de plannen natuurlijk wel kunnen waarmaken. AAG-experts kennen de weg in het financiële landschap en pluizen alles voor onze klanten uit.

“We verleggen de focus van het verleden (rapporteren) naar het heden (adviseren). Dat doen we vanuit een stabiele basis, met de juiste inzichten en met gerichte verbeteringen.”

Samantha Bouman – financial consultant

Vacatures Finance, Verantwoording & Business control

We willen de zorg beter maken. Door abstracte vraagstukken te vertalen naar doordachte analyses en concrete oplossingen. Dat is een kunst, die we tot in de puntjes beheersen. Ben jij het puntje op de i?

Ontdek alle vacatures

#werkenbijaag

Werken bij AAG betekent: samenwerken. Daarbij gaan kennis en plezierig werk hand-in-hand. Samen gaan we voor onze klanten door het vuur. Samen maken we de zorg beter.

Contact
Contact