Skip to content

Capaciteit & Planning

De planning van medewerkers is een zorg op zich. Als schakel tussen de vraag en de beschikbare capaciteit, nemen we die zorg graag uit handen.

Een optimale planning

“Als het rooster maar op orde is…” Je hoort het zorgmanagers denken. Ondertussen vliegen uitdagingen om de oren; de krapte op de arbeidsmarkt en kosten die boven de begroting uitstijgen bijvoorbeeld. Het team Capaciteit & Planning gaat elke dag met passie aan het werk om dat rooster op orde te brengen. Want dan hebben medewerkers niet alleen meer plezier, maar ook voldoende tijd voor betere zorg. En je werkt meteen mee aan een gezonde bedrijfsvoering.

Integraal capaciteitsmanagement as a service

We stemmen de zorgvraag, capaciteit van de medewerkers, behandelcapaciteit, behandeltrajecten, ruimtes, middelen én processen zorgvuldig op elkaar af. Zodanig dat zorgorganisaties proactief kunnen sturen.

Functioneel beheer as a service

De vertaalslag van planningssoftware naar de behoefte van de eindgebruiker kan een functioneel beheerder als spin in het web maken. Wij kunnen die rol voor de zorgorganisatie vormgeven of tijdelijk invullen.

Operationeel plannen as a service

De juiste medewerker, op het juiste moment, op de juiste plek: het is een vak apart. Daarom vinden we het belangrijk dat onze planners op de hoogte zijn van alle zorgontwikkelingen en de diverse planningssystemen goed kennen.

“Het team Capaciteit & Planning is de juiste schakel tussen de zorgvraag en het rooster. We spreken dezelfde taal, gaan voor maatwerk en zijn door de wol geverfd.”

Remco Vermeulen – manager

Vacatures Capaciteit & Planning

We willen de zorg beter maken. Als schakel tussen de zorgvraag en de inzet van medewerkers maken we een planning die klopt. Cruciaal voor collega’s, cliënten én de organisatie. Ben jij de ontbrekende schakel die wij zoeken?

Ontdek alle vacatures

#werkenbijaag

Werken bij AAG betekent: samenwerken. Daarbij gaan kennis en plezierig werk hand-in-hand. Samen gaan we voor onze klanten door het vuur. Samen maken we de zorg beter.

Contact
Contact