Skip to content

Business intelligence & Data science

Wij geven betekenis aan data. Die gebruiken we vervolgens om de beste keuzes te maken, voor vandaag én morgen.

Een optimale planning

Zorgorganisaties beschikken over een grote hoeveelheid aan data: geleverde zorgprestaties, kwaliteitsgegevens, in- en uitstroom van medewerkers, verlofsaldi en de locatiebezetting. Maar de expertise ontbreekt vaak om er iets mee te doen. Zonde, want deze gegevens kunnen helpen om de organisatie te sturen, de juiste beslissingen te nemen én snel te schakelen. Laten we samen data betekenis geven.

Bedrijfsdata

We geloven in de kracht van bedrijfsdata. Daarom zetten we die gegevens niet alleen voor zorgorganisaties in, maar leveren we ook een bijdrage aan technologieën. Zo hebben we speciaal voor zorgorganisaties AAG Analytics ontwikkeld én investeren we in Data Science.

AAG Analytics

AAG Analytics is een krachtig dataplatform met een analysetool. Hiermee hebben zorgorganisaties altijd inzicht in financiële-, personele-, zorg- en planningsdata. Pluspunten van AAG Analytics: een kort implementatietraject en dus snel resultaat.

Data science

Data Science combineert statistiek, informatica en domeinkennis tot geautomatiseerde methodes en algoritmes die waarde onttrekken uit (grote hoeveelheden) data. Hiermee kunnen zorgorganisaties niet alleen monitoren en verklaren, maar ook voorspellen.

“Dankzij onze jarenlange ervaring en met de modernste technologieën geven we zorgorganisaties waardevolle inzichten.”

Erik Muskens – manager

Vacatures Business intelligence & Data science

We willen de zorg beter maken. Maar bedrijfsvoering in de zorg is intensief: je moet snel inspelen op veranderingen binnen en buiten de organisatie. Data helpt daarbij. Help jij ons die data betekenis te geven?

Ontdek alle vacatures

#werkenbijaag

Werken bij AAG betekent: samenwerken. Daarbij gaan kennis en plezierig werk hand-in-hand. Samen gaan we voor onze klanten door het vuur. Samen maken we de zorg beter.

Contact
Contact